Tема на месеца - Април / Май / Юни / Юли / Август / Септември / Октомври / Ноември / Януари / Февруари

ДОЗА ЗДРАВЕ НА ПРАГА НА ПРОЛЕТТА

virus

Зимата лека, полека си отива , за да отстъпи място на най красивия и изпълнен с надежда за ново начало сезон – пролетта. Точно тогава много хора се чувстват уморени, отпаднали, депресирани и неработоспособни. Причина за това неразположение са честите вирусни инфекции през студения сезон от годината, приема на антибиотици, липсата на пълноценна, богата на витамини храна, по – слабото слънцегреене, което в своята съвкупност води до отслабване на имунната защита на тялото ни. Слабият имунитет намалява устойчивостта на организма ни срещу химическите, физическите и биологичните патогенни фактори на заобикалящата ни среда.

Затова точно на прага на пролетта трябва да подарим на тялото си доза здраве и енергия, като го подкрепим с естествените дарове от природата. Това са витамините, минералите и екстрактите от лечебни растения.

Всеки витамин и микроелемент е отговорен за правилното функциониране на даден орган или система. Приемането на подходящ витаминен коктейл е превантивна мярка срещу всякакъв здравословен проблем. Защото много по лесно е да се предпазим от дадено заболяване, отколкото да го лекуваме.

Ето някои продукти , съдържащи най-важните витамини и минерали, които      осигуряват жизненост и добро здраве на организма ни:

СЕМ.М

  • Първите желирани бонбони за възрастни с невероятен плодов вкус. Това е комплексна формула от 10 витамина и минерала, гарантираща следните ползи:
  • - подпомага естествените защитни сили на организма;
  • - здрави кости и зъби - блестяща коса и копринено гладка кожа;
  • - предпазва клетките от стареене;
  • - нормално функциониране на нервната система и повишена работоспособност.

 

СЕМ.М с ехинацея

допълнително стимулира имунитета и предпазва от инфекции. Само две таблетки дневно гарантират вашето здраве и добро самочувствие.

 

virus

САНОСТОЛ

поливитаминен сироп за деца, подсилващ защитните сили на детския организъм и стимулиращ развитието и разтежа му.

 

САНОСТОЛ ПЛЮС ЖЕЛЯЗО

Сироп за деца над 6 години, юноши и възрастни. Желязото има важна жизнена функция, защото помага кръвта да насити органите и тъканите с кислород.

 

ВИТА ВИМ

Вкусни бонбончета за деца над 3 години.
Към тях като подарък се предлага и книжка са най-хубавите приказки на братя Грим.
Съществена роля за доброто ни здраве имат и имуномодулаторите - средства, стимулиращи и укрепващи защитните ни сили.

Тук трябва да споменем:

ИМУНОМИКС

био сертифициран сироп за деца, който подпомага естествените защитни сили на детето.

 

ИМУНОМИКС таблетки за възрастни

Съдържа екстракти от ехинацея, котешки нокът и прополис, които благодарение на лечебните си свойства правят организма ни устойчив срещу вируситеи бактериите. Ехинацеята има антибиотичен ефект, съизмерим с този на пеници- лина.

 

САМБУКУС

Сироп за деца и възрастни. В основата на лечебното му действие е екстракта от черен бъз. Той има силен антиоксидантен, имуностиму- лиращ, антибиотичен и противовирусен ефект. За профилактика дозата е 10мл. Дневно за възрастни и 5мл. дневно за деца. За лече- ние 4пъти дневно по 10мл. за възрастни и 4 пъти дневно по 5мл. за деца.

 

ИМУНО КИДС сироп

правилният избор срещу честите вирусни инфекции в детска възраст. Имуностимулиращия ефект е подсилен от съдържащия се в него Бета Глюкан.

 

 

Това е малка част от голямото многообразие на поливитамини и имуностиму латори. Фармацевтите от аптеки „АСТРА” ще ви помогнат да изберете най- подходящия за вас.

 

Нека посрещнем пролетта с цялата и красота и очарование, изпълнени с жизненост и ведро настроение!

маг.фарм. Венета Стефанова