ХЕРБАФЛУ СЕПТОСОЛ таблетки за смучене * 20

ХЕРБАФЛУ СЕПТОСОЛ таблетки за смучене * 20

ХЕРБАФЛУ СЕПТОСОЛ таблетки за смучене * 20

Хербафлу Септосол, обогатен с метиленово синьо, съдържа екстракт от Ехинацея, която подобрява здравето на горните дихателни пътища и цинк, който допринася за нормалното функциониране на имунната система. Продуктът съдържа смес от етерични масла, които заедно с метиленово синьо, цинк и ехинацея, действат синергично върху устната лигавица, поддържайки правилното й функциониране. Етеричните масла придават на продукта интензивен и приятен вкус.

  • Ехинацеята помага за поддържането на нормалния тонус на организма, поддържа способността му за самозащита срещу вредни фактори на околната среда и спомага за нормалното функциониране на горните дихателни пътища.
  • Цинкът допринася за нормалното функциониране на имунната система, за защита на клетките срещу оксидативен стрес, както и за нормалния метаболизъм на витамин А.
  • Ментовото масло стимулира сетивните рецептори и инхибира гладките мускулни контракции на нивото на дихателната система.
  • Евкалиптово масло е със силен съдоразширяващ местен ефект на горните дихателни пътища и допринася за разреждане и премахване на бронхиалния секрет.
  • Маслата от Джинджифил, Хвойна и Босилек въздействат на устна лигавица, играейки важна роля срещу стрес фактори, които й влияят, както и евентуалните последващи отражения. Приятният аромат на етеричните масла от Мащерка и Лимон ароматизират устната кухина и освежават дъха.

Back to Top