ХЕЛКОР капсули * 30 ВИТА ГОЛД

ХЕЛКОР капсули * 30 ВИТА ГОЛД

ХЕЛКОР капсули * 30 ВИТА ГОЛД

ХЕЛКОР капсули * 30 ВИТА ГОЛДHellCore е продукт на основата на натурални растителни екстракти, които действат синергично и осигуряват в продължение на 6 часа ефективна работа на обменните процеси в организма. Той е високоефективен термогеник (повишава температурата в тялото), който стимулира метаболизма. Продуктът е предназначен за намаляване на телесното теглото чрез изгаряне на мазнини в областите с най-масово натрупване – корем, ханш и бедра и изразходване на повече калории. Благодарение на HellCore, калориите приемани с храната, вместо да се складират под формата на мазнини, се изгарят по-бързо и ефективно.

Основни ефекти:
– Повишава термогенезата;
– Увеличава енергията;
– Помага за постигане на бързо и трайно отслабване;
– Помага за регулирането на апетита.

Активни съставки и техното действие:
Екстракт от гуарана – тонизира и увеличава енергията. Гуараната действа като катализатор на метаболизма и по този начин позволява по-бързото топене на излишни килограми. Също така създава усещане за ситост. При приема на HellCore, осигурява силен енергетичен ефект в продължение на 3 часа.
Екстракт от листата на йерба мате – ефективен източник на енергия. Подобрява функциите на нервната система и предотвратява симптомите на психическа и физическа умора, подобрява интелектуалната и физическа продуктивност. Подпомага процеса на отслабване като потиска апетита, повишава прилива на енергия, подобрява инсулиновата чувствителност и спомага за изгарянето на натрупаните мазнини. Осигурява около 5 часа енергия на тялото след прием.
Екстракт от колеус форсколий – повишава активността на цАМФ (цикличен аденозин монофосфат) и така спомага за ускоряването на метаболизма, в резултат на което се повишава изгарянето на мазнините.
Екстрактът от колеус форсколий има свойството да нормализира нивата на липидите в кръвта, като така понижава нивата на вредния холестерол и триглицеридите.
Какао – ускорява метаболизма, стимулира производството на серотонин, който подобрява настроението и потиска апетита, като неутрализира желанието за консумиране на вредни или ненужни количества храна. Това подпомага процеса на отслабване.
Съставката теобромин в какаовите семена има ефект, подобен на този на кафето, но е далеч по-безвреден. Тя притежава диуретичното действие, което води до детоксикацията на тялото. По този начин се изгарят и целулитните натрупвания.
Екстракт от зелено кафе – стимулира изгарянето на повече калории, особено при повишена физическа активност.
Екстракт от бяла върба – допълва активността на останалите съставки, като удължава процеса на изгаряне на мазнини.
Екстракт от черен пипер – предотвратява натрупването на мазнини, като успешно възпрепятства формирането на мастните клетки.
Важно е да се отбележи, че кофеинът в състава на продукта, произхожда от естествени растителни източници, което означава, че той няма страничните ефекти на кафето, породени от синтетичната му обработка. Това е допълнително преимущество на HellCore.

Back to Top