ПРОЕНЗИ ТЕРМОТЕРАПИЯ

ПРОЕНЗИ ТЕРМОТЕРАПИЯ

ПРОЕНЗИ ТЕРМОТЕРАПИЯ

Движи се, без болка!

  • Иновация – първите загряващи пластири, които лекуват острата болка по естествен начин с топлина
  • Бързо действие – загряват и започват да лекуват веднага
  • Произведени по японска технология, разработена в началото на XX-ти век. Проензи® ТермоТерапия е най-новото поколение продукт.
  • Не предизвикват алергии – без активна съставка

Как действа Проензи® ТермоТерапия?
Проензи® ТермоТерапия е лечение с топлина, използва се за справяне с болки в гърба, мускулите и ставите. Когато болката в гърба е предизвикана от разтежения, пренатоварване и дегенеративни процеси, това създава напрежение в мускулите, ставите и меките тъкани. Кръвообращението е нарушено и към мозъка постъпват сигнали за болка.
Пластирът Проензи® ТермоТерапия съдържа желязо, активен въглен, сол и вода. Когато отворите опаковката и отлепите предпазния филм, под въздействието на въздуха от околната среда, стартира окислителна реакция. Желязото и въздухът влизат във взаимодействие и се отделя топлина.
Пластирите затоплят комфортно до температура от 40 С в продължение на 8 часа. Целта на лечението с топлина е да се постигне съдоразширяващ ефект и да се стимулира кръвния поток към засегнатите участъци. Подобреното кръвоснабдяване възстановява захранването на засегнатите тъкани с освежена с кислород кръв и хранителни вещества. В същото време се стимулира отвеждането на въглеродния диоксид и метаболитните продукти от клетките.
Едновременно с лекуването на засегнатите участъци, топлината, отделяна от Проензи ТермоТерапия, стимулира рецепторите за чувствителност в кожата, намалява болката и лекува засегнатите участъци.

Инструкции за употреба:
Продукт за външна употреба. Пластирът се използва върху суха и чиста кожа. Отворете внимателно външната опаковка. Извадете пластира, отлепете предпазния външен филм и залепете върху засегнатия участък. Пластирът се отстранява лесно чрез отлепване или намокряне.

Back to Top