ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ 40+ таблетки * 56

ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ 40+ таблетки * 56

ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ 40+ таблетки * 56

ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ 40+ таблетки * 56Ес-Лайн систем 40 + е хранителна добавка на основата на натурални растителни екстракти, познати с полезното си действие в борбата на организма с излишните килограми и топенето на мазнини.Формулата на продукта е специално разработена за жени над 40 години.
Действие:
Подпомага изразходването на енергия от организма;Съдейства за поддържане на нормално телесно тегло;Допринася за нормална концентрация на глюкоза в кръвта.
Активни съставки и тяхното действие:
Екстракт от зелен чай – спомага за отвеждане на излишните течности от тялото и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Подобрява функциите на енергийната система, подпомага изгарянето на мазнини и функционалното изразходване на енергията.
Екстракт от коприва – съдейства за отвеждането на излишните течности от тялото и допринася за доброто състояние на организма.
Екстракт от гуарана – действа благоприятно върху либидото чрез поддържане на енергията и жизнеността на организма, подобрява паметта и способността за концентрация на вниманието, допринася за намаляване на умората и изтощението и за възвръщане на нормалния качествен сън.
Екстракт от горчив портокал – съдържа флавоноиди и пара-синефрин, вещество, което в комбинация с кофеина спомага за засилването на метаболизма и разхода на енергия от организма, водейки до поддържане на нормално телесно тегло.
Хром – допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества и нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

Back to Top